Detta receptet är översatt från medicalmedium.com
Svart salt ger smaken av ägg till denna välsmakande rätt utan att behöva inkludera ägg som ingrediens. Det här är en stor vinst för alla som älskar äggstekt ris men har ett symptom eller tillstånd som de försöker läka! Ägg matar patogenerna bakom kronisk sjukdom, så de är bäst att undvika. Njut av detta recept som tillbehör, huvudrätt eller mellanmål. Du kan göra den med eller utan det svarta saltet, och med eller utan coconut Aminos, beroende på dina unika behov och preferenser. Du kan också välja att använda antingen brunt ris, quinoa eller blomkålsris.
Potatis är antiviral, svampdödande och antibakteriell, med näringsmässiga kofaktorer och koenzymer plus bioaktiva föreningar för att hålla dig frisk och hjälpa dig med stress.
Placera en stor non-stick keramikpanna på medelhög värme. Tillsätt löken och stek i 3-5 minuter tills den är mjuk och brun. Tillsätt lite vatten om det behövs för att förhindra att det fastnar.
Tillsätt vitlök, ingefära och morot i pannan. Stek i 2-3 minuter, tillsätt sedan potatisflingorna, gurkmeja, svart salt (om du använder det) och vatten. Koka, rör om ofta, i 3-4 minuter eller tills potatisflingorna ser ut som äggröra. Tillsätt brunt ris, quinoa eller blomkålsris, ärtor och kokosnötaminos (om du använder) till pannan och stek i 3-4 minuter på hög värme, rör ofta, tills de fått lite färg. Rör ner vårlöken och ta av från värmen.
Fördela ris mellan serveringsskålar och servera genast.
3-4 portioner
————————-
Tips!
Potatisflingor kan du köpa HÄR
Coconut Aminos finns att köpa HÄR
Svartsalt kan du köpa HÄR