Fettfritt, Snacks & sött

Persikoglass

Detta receptet är översatt från medicalmedium.com

Det finns inget som riktigt går upp emot en mogen, saftig persika på sommaren, men om du letar efter ett annat sätt att få in mer läkande frukt i din kropp eller ditt barns kropp, så är det ett fantastiskt alternativ att frysa in dem som persikaglass!

Saftigheten hos en persika är unik i den mening att den är en kombination av fruktsyra tillsammans med mineralsalter och sockerarter, med en sammandragande fytokemisk förening nära kärnan som möjliggör föryngring nära leverns inre kärna.

 

  • Ingredienser
  •  

    • 4,8 dl persikojuice eller 6 stora persikor, urkärnade
    • 0,8 dl hackade persikor

     

  • Gör så här
  • Om du gör hemmagjord persikojuice, juice persikorna i en juicepress eller mixa tills de är släta, tillsätt lite vatten om det behövs.

    Fördela de hackade persikorna i glassformarna och häll på med persikojuice.

    Täck med lock och/eller sätt in en glasspinne i varje glass. Frys in glassen tills de har stelnat.

    Ca 8 glassar

     

    För fler läckra, läkande recept, kolla in New York Times bästsäljande boken Läk med detox- Hälsoprogram för att bli av med ångest, depression, akne, eksem, borrelia, mag-tarm-problem, hjärndimma, över- och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsthet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar

Relaterade recept

Fettfritt, Snacks & sött
Bröd, Snacks & sött Bananbröd med vilda blåbär
Fettfritt, Snacks & sött Fläderbärsglass
Fettfritt, Lunch & middag Potatis & blomkålssoppa
Julrecept, Snacks & sött Kanel Streusel kaka
Detox, Fettfritt, Lunch & middag, Mellanmål Sköldkörtelläkande buljong
Bröd, Julrecept, Snacks & sött Pumpabröd
Lunch & middag, Mellanmål, Snacks & sött Glutenfria blåbärspannkakor
Fettfritt, Lunch & middag, Mellanmål Sötpotatispommes & ketchup