* 1 tsk ingefärapulver
Tomatsås:
1. Hacka champinjoner, lök, vitlök och chili. Lägg allt i en stekpanna med lite vatten i, stek tills löken och svampen blivit mjuk. Om du väljer linser koka upp dem medans du steker löken och lägg sedan i dem i pannan.
2. Tillsätt sedan passerade tomater. Ta 1 dl vatten i den tomma flaskan från tomaterna och skaka om. Häll i stekpannan.
3. Lägg i alla kryddor plus honungen, låt allt puttra i ca 10 min. Smaka av med salt, cayenne och peppar.
Béchamelsås
1. Lägg den frysta blomkålen i kastrull och koka tills den blivit mjuk.
2. Häll av vattnet och lägg blomkålen i en mixer. Tillsätt kokosmjölk och alla kryddor. Mixa till en jämn och slät smet. Smaka av med salt och kryddor.
3. Har du inte tapiocamjöl hemma går det även utan. Men konsistensen blir bättre med.
Lasagnen:
1. Använd en mandolin eller osthyvel för att göra lasagneplattor av zucchinen. Dom skall vara ca 2-3 mm tjocka.
2. Lägg först ett lager av zucchiniplattor. Lägg dom omlott ca 1 cm över varandra.
3. Sedan ett lager béchamelsås.
4. Därefter ett lager tomatsås.
5. Börja sedan om och gör så att sista lagret blir med béchamelsås.
6. In i ugnen 225 grader i ca 25-30 min.