Fettfritt, Mellanmål, Smoothie & dryck

Läskande vilda blåbärsdryck med honung & apelsin

Detta receptet är översatt till medicalmedium.com

Denna underbara drink är som solsken i ett glas! Färskpressad apelsinjuice kombinerat med den djupa smaken och färgen av vild blåbärsjuice, avslutat med den naturliga sötman från rå honung. Både barn och vuxna kommer att finna att de söker denna djupt helande dryck om och om igen.

Det rika antioxidantinnehållet i vilda blåbär gör dem till en kraftfull mat. I juiceform är dessa bär lättsmälta och absorberas i kroppen.

Apelsiner är rikliga i en form av bioaktivt kalcium som du inte kan få någon annanstans. Kroppen absorberar omedelbart detta kalcium, vilket innebär att dessa citrusskönheter faktiskt hjälper till att växa tillbaka tänderna, inte förstöra dem. Deras syrahalt är inte destruktiv; snarare fungerar det för dig genom att lösa upp njursten och gallsten.

Sockret i honung är inget som bearbetat socker – blanda inte ihop det med bordssocker eller majssirap med hög fruktoshalt. Snarare, eftersom bin samlar in från växtarter vida omkring, är fruktosen och glukosen i honung mättade med mer än 200 000 oupptäckta fytokemiska föreningar och medel, inklusive patogendödare, fytokemikalier som skyddar dig från strålningsskador och fytokemikalier mot cancer.

 • Ingredienser
  • 2,4 dl vild blåbärsjuice
  • 2,4 dl färskpressad apelsinjuice
  • 2-3 msk rå honung eller 100 % ren lönnsirap
  • 0,8 dl  is (valfritt)
 • Gör så här
 • Kombinera den vilda blåbärsjuicen, apelsinjuicen och den råa honungen i ett stort glas och rör tills den råa honungen eller lönnsirapen är upplöst. Tillsätt is (om du använder) och servera omedelbart.

  1 person

  För läckra, helande recept, kolla in New York Times bästsäljande bok, Medical Medium Läk med Detox: Hälsoprogram för de som lider av Ångest, Depression, Acne, Eksem, Borrelia, Tarmproblem, Hjärndimma, Viktoroblem, Migrän, Uppblåshet , Vertigo, Psoriasis, Cystor, Trötthet, PCOS, Myom, UVI, Endometrios & Autoimmun.

  Jag arbetar med Wyman's för att jag vill stödja denna otroliga vilda blåbärsjuice som innehåller speciella antocyaniner.

  Detta receptet är översatt till medicalmedium.com

   

  Tips!
  Jag brukar köpa DENNA blåbärsjuicen. Den finns även att köpa på Ica.

   

Relaterade recept

Fettfritt, Mellanmål, Smoothie & dryck
Fettfritt, Lunch & middag, Mellanmål kikärtspaj / Kikärts quiche
Bröd, Fettfritt, Frukost, Lunch & middag, Snacks & sött Potatisvåfflor med lönnsirap
Fettfritt, Julrecept, Tillbehör (dressing/röror/såser) Tranbär & Apelsinsås
Detox, Fettfritt, Frukost, Mellanmål, Smoothie & dryck Orange Creamsicle Smoothie
Detox, Fettfritt, Lunch & middag, Mellanmål Sköldkörtelläkande buljong
Mellanmål, Snacks & sött Binjuresnacks - 10 Alternativ
Detox, Fettfritt, Frukost, Mellanmål, Smoothie & dryck Smoothie med hallon & persika
Fettfritt, Lunch & middag Mac & cheese
Fettfritt, Lunch & middag Aloo Matar