Detta receptet är översatt från medicalmedium.com
Denna välsmakande version av kinesiska wokade nudlar är växtbaserad och gjord med glutenfria nudlar. Den är också sojafri, oljefri, raffinerad sockerfri och är gjord utan majsstärkelse. Om du utelämnar sesamfröna kan du till och med njuta av detta recept utan några radikala fetter alls. Detta är en utsökt och enkel måltid att njuta av vilken kväll som helst i veckan, eller så kan den värmas upp i en panna för att njuta av som rester nästa dag.
Grönkål är väldigt näringsrikt, bra för att stödja lederna och hjälper mot benskörhet.
Lök innehåller svavel som är en del av det som gör dem till naturens antibiotika.
Morötter är en snabb leverpåfyllande källa till glukos som är kopplad till mineraler och vitaminer.
Sås:
Koka spaghetti- eller änglahårspastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av, skölj under kallt vatten och ställ åt sidan.
Vispa ihop alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan.
Placera en stor keramisk non-stick stekpanna på medelhög värme. Tillsätt schalottenlök, vitlök, ingefära och morot och koka i 3-5 minuter tills schalottenlöken är mjuk. Tillsätt lite vatten om det behövs för att förhindra att det fastnar.
Tillsätt paprikan, kålen och ärtorna i pannan. Koka under omrörning ofta i 4-6 minuter, tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt såsen i kastrullen och rör om tills den blir tjock. Tillsätt spagetti och salladslök i pannan och rör om tills det är jämnt blandat. Smaka av med havssalt efter smak (om du använder).
Servera med sesamfrön ovanpå (om du använder)
4 portioner