Snacks & sött

Hallon Linzerkakor

Detta receptet är översatt från medicalmedium.com

Dessa underbara glutenfria och mejerifria Raspberry Linzer Cookies är lika tilltalande för ögat som de är smaklökarna. De är också roliga att göra med barn, vänner eller nära och kära. De ser vackra ut serverade på fester och sammankomster eller helt enkelt som en speciell njutning att njuta av med en kopp örtte hemma.

Hallon är en fantastisk avgiftande mat för hela kroppen, rik på antioxidanter som specifikt tar bort EBV:s biprodukt och andra virala skräp från blodomloppet, vilket möjliggör enklare övergripande rengöring. Hallon tenderar också att binda till och ta bort orenheter som levereras till tarmkanalen av en lever belastad av viralt avfall.

 

 

 

  • Ingredienser
  • Småkakor:

    • 3 dl mandelmjöl
    • 7,2 dl glutenfritt havremjöl
    • 0,8 dl lönnsirap
    • 1,2 dl smält kokosolja
    • 1 tsk alkoholfritt vaniljextrakt eller äkta vaniljpulver eller vaniljstång
    • Havssalt (valfritt)Till sylten:
    • 4,8 dl färska hallon
    • 1-3 msk lönnsirap, beroende på sötma i hallon
    • 1/2 msk citronsaft
    • 3 msk vita chiafrön

     

  • Gör så här
  • Gör sylten genom att blanda hallon, lönnsirap och citronsaft i en liten kastrull. Sätt blandningen på medelhög värme och koka, rör om tills hallonen har kokat sönder. Ta av från värmen och rör ner chiafröna. Ställ in i kylen i 1 timme för att tjockna.

    Gör kakdegen genom att tillsätta mandelmjöl, glutenfritt havremjöl, lönnsirap, kokosolja, vanilj och havssalt i en skål. Blanda i skålen med en träslev, överför sedan degen till en lätt mjölad yta och knåda tills den är enhetlig. Dela degen i två, täck varje bit med plastfolie och ställ i kylen i minst 20 minuter.

    Värm ugnen till 175 grader. Klä två bakplåtar med bakplåtspapper. Arbeta en bit deg i taget, rulla degen till 1/4 tum tjock mellan två ark bakplåtspapper. Använd en kakform, skär lika många kakor med en form som du önskar skära ut från mitten, såsom ett hjärta, en stjärna eller en triangel – detta kommer att vara den översta kakan), och utan någon form utskuren (detta kommer att vara bottenkakor). Lägg över till den klädda bakplåten och ställ i kylen i minst 15 minuter.

    Grädda kakorna i ugnen i 8-12 minuter tills de fått lite färg. Lägg över till en plåt och svalna helt. Tillsätt ca 1 tsk hallonsylt i bottenkakan. Lägg försiktigt ihop toppar och bottnar. Upprepa med resten av kakorna. Förvara i en lufttät behållare i sval rumstemperatur i upp till 24 timmar, eller i kylen i flera dagar.

    Ca 25-30 kakor

    För att ta reda på mer om de oupptäckta läkande egenskaperna hos dussintals livsmedel, kolla in Medical Medium Sköldkörtelns Hemlighet: Sanningen bakom Hashimoto's, Graves', sömnbesvär, Hypothyroidism, Thyroid Nodules & Epstein-Barr.

    Lär dig mer om hur du läker från New York Times bästsäljande bok Läk med Detox.

Relaterade recept

Snacks & sött
Fettfritt, Snacks & sött Citronmelissglass
Mellanmål, Smoothie & dryck, Snacks & sött Caramel Date Chaga Latte
Fettfritt, Snacks & sött Banana Foster
Julrecept, Snacks & sött Pumpkin pie
Lunch & middag, Mellanmål, Snacks & sött Glutenfria blåbärspannkakor
Julrecept, Snacks & sött Kanel Streusel kaka
Bröd, Mellanmål, Snacks & sött Bars på Pumpa & Sesamfrön
Bröd, Snacks & sött Bananbröd med vilda blåbär
Fettfritt, Snacks & sött Äppeljuiceglass